Svrbí mě jazyk -

teda v tomhle případě spíš prsty - abych si postěžoval, proč nemám rád pneu Debica (což je v marketech nejběžnější levná značka). Tři zimy tomu nazad - pořizoval jsem na Libero zimní obutí. Na zadek šly Matadory MP 55 se směrovým vzorem, na předek jsem kvůli lepšímu brždění a couvání chtěl raději nesměrový. V cenově přijatelných hladinách v tom pneuservisu přicházela do úvahy Debica frigo. Na můj dotaz, zda to není ta co prodávají v Hypernově skoro o dvě stovky levnějc se mi dostalo horlivého ujištění že NÉÉ, že do hypermarketů jdou šmejdy, ale tohle že je kvalitní guma

... No - a po druhé zimě (dohromady možná tak 15 tis. km) z obou těch kvalitních gum na boku běhounu lezly dráty. Bylo to sice už po záruce, ovšem v pneuservisu mi údajně po dohodě s dovozcem učinili kulantní nabídku a za 600K na dlaň mi dali 2 funglovky (samozřejmě ty samé). Letošní zima byla sice dlouhá, ale i tak mi připadá trochu divné, že ty rok staré Debiky mají jen o malinko víc vzorku než ty Matadory, co na zadku odkroutily tři zimy.
Celým tím příběhem chci říct, že pro toho kdo v zimě vyjede víc než párkrát na víkend (

a to se asi majitelů Liber týká) se vyplatí dát za gumy o nějakou stovku víc - např. ty Matadory se dají koupit pod 1000 Kč.
---------------------

Poznámka redakce: Tento příspěvek není placenou reklamou.