Pravdu díž,kolego,ale já mám rád výzvy,a většinu chybějících součástek jsem různě poobjevoval kolem,až na některé vyjímky,např .startér,cívka,kus výfuku od svodů po tlumič,seřizovací držák alternátoru,zámek nádrže,zadní vzpěry dveří apod.z toho důvodu bych potřeboval nějaký funkční kousek shlédnout,abych věděl,jak to tam vůbec všechno je,a co mi ještě všechno chybí?!?

Ale jinak to samozřejmě nebylo jen náhodné objevení"polovraku"na zelené louce!Byl to původně majetek mé sousedky,která mi dala tip,a páč jinak je to autíčko v docela slušném stavu,a to i přes to příkoří(manžel byl automechanik s dobře vybavenou dílnou,a motůrek by měl jinak být,dle dostupných info,po G.O.nebo minimálně S.O.a je na něm vidět,že byl rozebírám,a čistěn((vana,víko ventilů,sání,aj.i motor.oil je nejetý,čisťounký)) Je to vlastně dnes už rarita(ani si nepamatuju,že bych ho někde v posledních řekněme 10-15 letech viděl stát,neřku-li jet,tak jsem do toho šel!Čím víc ho oživuji,a detailně prohlížím,tím víc schledávám,tedy až na to srdce,že to má smysl,minimálně kvůli té jisté"atraktivnosti"a skutečnému stavu tohoto kousku!!!Je mi jasné,že některé chybějící"maličkosti"budu jen s obtížemi schánět,a seženu-li je vůbec,ale přesto mě to zatím baví!To auto má totiž ducha,což se o současných autech říct už nedá!

Zdravím.D.
Čiao.D.