dalsie spojenie ram-karoseria, nad ulozenim zadnych strun
aug0007.jpg (229.15 KiB) Zobrazeno 30874 x
zatial sa drzim-doteraz v ziadnom aute vstrekovanie. Po dlhom spekulovani,ci 6 alebo 9 ventil, 3 moto karbece, trojity Weber alebo 3bod.vstrekovanie s 1-klapkou je toto asi najlepsi kompromis-vykon/spotreba/spolahlivost. Takze dvojity Weber 34
sanie zatial nahrubo - otvory vstrekovacov sa zavaria. Priruba + karburator je z Fiata 127, filter bude kruh, plastovy z X1/9. Sanie(Alu) som nezvaral ja.
aug0013.jpg (231.93 KiB) Zobrazeno 30874 x
detail zvacseneho lemu vzadu. predna cast o nieco menej
konecne hotove zvody+tlmic. Praca firmy A-M-A , pekna robota. Material zvodov 2mm, nech to nieco vydrzi-nebudem to omotavat termo paskou. Ako vzor posluzilo stare potrubie 3-1
augg0003.jpg (214.4 KiB) Zobrazeno 30874 x
augg0001.jpg (179.9 KiB) Zobrazeno 30874 x
3 komory, nie podla originalu,drziaky sa este dorobia
pajas - horizontalny karbec je lezaty (ako ma stare libero). Ano,pouzijem stojaty-spadovy karbec,ciastocne na ukor priestoru v kufri.
covex - zvody-to len na fotke tak vyzera
spojenie ram-karoseria -vsetky povodne spoje (guma+M8 sroby) som nahradil stiftami M12 napevno.Kedze auto ma klietku(nielen na ochranu pri buracke),musi to byt navzajom pevne spojene.Klietka takmer uplne zabrani kruteniu sa karoserie,teda auta ako celku. Dost to ovplyvni jazdne vlastnosti. V terene je to sice neziaduce,ale staviam auto na vsetky povrchy/podmienky
to si nechavam nakoniec, blok povodny,hlava od teba,sanie na ten karbec a vymennik olej-voda urcite pouzijem. Teraz vymyslam uchytenie vyfuku a nejaku tu tepelnu clonu. Zhanam trubky na vodu-doteraz som mal nerezove svove 22x1,6 a 16x1,6mm , existuju vsak aj bezsvove 1mm, no je problem ich zohnat