Včera odpoledne jsem viděla zaparkované starší bílé bez předního rámu, zato se sklem ve střeše a stříbrnou kravičkou na boku (Liberecké) v Praze Bubenči U zeměpisného ústavu. Tak jsem mu šla zastrčit kalendářík za stěrač, a ejhle - už tam měl od někoho naši vizitku! Tak co, přihlásíte se někdo, majitel nebo dárce vizitky?
Myslím, že se jedná o bývalé Mírovo Libero, takže nový majitel už ho určitě kupoval i s kontaktem ... a i kdyby ne, vyfasoval ode mě koncem června vizitku za okno v Janově n.N.
No mě jenom pobavilo, že mu tam už zrovna ten den anebo nedávno než jsem ho okalendáříkovala já, nějaký "náš člověk" dal vizitku za stěrač (nebyla ani zmoklá), protože pochybuju že by mu tam vydržela tak dlouho ta od tebe, Tuti. Tak jen že to vypadá, že síť lidí s vazbou na tohle fórum už je docela hustá lurk.gif , aspoň v Praze a v Liberci asi ještě víc.
Ono opravdu nebude dlouho trvat a budeme se obdarovávat navzájem . Co si dát někam za přední okno vizitku jako že už víme co je to http://www.subaru-libero.cz
Dneska v Hamru na Jezeře přímo u Hamerskýho rybníka toto starší.
Majitel říkal že s ním drandí deset let a že už by to chtělo změnu(přitom koukal na naše vozítko )
Takže dnes kolem 11:30 +- Praha mezi stanicemi Náměstí Míru a I.P.Pavlova stálo zelené novější typ SPZ 7A8 91*2 bohužel kalendářík jsem neměl tak jsem mu napsal aspon www adresu na lístek a hodil za stěrač
Pajas píše:Takže dnes kolem 11:30 +- Praha mezi stanicemi Náměstí Míru a I.P.Pavlova stálo zelené novější typ SPZ 7A8 91*2 bohužel kalendářík jsem neměl tak jsem mu napsal aspon www adresu na lístek a hodil za stěrač
To jsem tam viděla převčírem taky! Pomalu jelo Londýnskou a řidič s mohutným knírem se tvářil dost zasmušile, asi nemohl najít místo na zaparkování.
tak jsem vcera za jeden den videl 4 liberka- z toho 2 ktera jsem ocumoval na kauf, a druha dve (jedno zelene a druhe bylo to novejsi, bile) stala v jachymove v krusnych horach.
majitel tech dvou co jsou k mani o foru vi, v jachymove jsem forum nesiril bo sem jen projizdel v autobuse..
dnes jsem jezdil po Praze služebně a potkal jsem dvě subárka u Nuselského mostu bílé nové polepené pěkné, řidič se divil co ten blázen v sanitce chce?? druhé u karláku starší jako měl Honza bobíka
Kdo je moudrý, míří ke hvězdám
nově= jsem majitel nového KIA SOUL 1600
Tomuhle "bráškovi" jsem strkal vizitku za okno už nejmíň potřetí, tentokrát jsem na ni ještě výrazně dopsal upozornění na sraz. Myslím, že to nikdo z nás není - nebo se pletu?
Ještě technická poznámka: vizitku nestrkám za stěrač, ale pod gumu okýnka na dveřích, kde si ji řidič nemůže nevšimnout. Když mi někdo něco přiklopí pod stěrač, tak si toho všimnu až za jízdy, pak to zapomenu vyndat a tento cyklus se stále opakuje až do příštího deště, kdy se problém sám vyřeší.
vcera jsem v plzni videl cervene liberko - to starsi - s plz. spz, vyapdalo v dobrem stavu..
papirek s adresou fora a info o srazu umisten za sterac;)
jinak dnes cestou z plzne do kv jsem videl v protismeru jedno zelene starsi...
Tak já jsem viděl v Praze tento pátek tj 14.9. v 15.36 stat liberko v odstavnem pruhu na D1 kolem 6 km smer Brno.Barva tmave zelena, u meze stal pan a kouril.SPZ 2J1 83*0