Jestli máš na mysli Libero co stojí nad silnicí skoro na vrchu kopce u výměníku (či co to je), tak to je tam bez hnutí už nejmíň rok a vypadá dost zbědovaně. Jednou jsem u něj narazil na otce majitele a ten si stěžoval, že syn ho draze koupil, s nadšením se pustil do oprav - snad se dělalo něco s motorem, ale moc se to nepovedlo a od té doby na to kašle. Kontakt má, o fóru ví, ale z tohohle vozu už asi krasavec nebude.dědek píše:V Liberci na sjezdu z Kunratické směrem k přehradě pod panelákama starší bílé (ještě jsem ho tam neviděl) Rodinka se nám pěkně rozrůstá.Dědek
„Kdo je kdo aneb blízká setkání třetího druhu“
- Tuti
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Kontaktovat uživatele:
tuti
-------
já rád - ty rád - allrad
-------
já rád - ty rád - allrad
V sobotu v noci (kolem druhé) jsem v Plzni a Karlovarské míjel s Bárou starší typ Liberka, bílé s oranžovým subařím polepem, hvězd jak na koňaku, jak se vyjádřili opilci, které jsem vezl
Dáma za volantem odbočovala na Most a byla zcela zaujata manévrem, takže ani neodpověděla na pozdrav i když Baruna blikala snad i mlhovkou
čípak asi je
Tedy auto, ne ta řidička 

Had - řidič, mechanik a ošetřovatel Máši (postupně se zotavující po šťouchanci) a konzultant u Báry, která po reinkarnaci do nové kastle začátkem dubna 09 poprvé zavrčela v Budějovicích.
Těší mě Wlado, tak ty koňakové hvězdičky byly nakonec dobře hat20.gif někdy Ti Báru představím abys jí neviděl jen koneček, ale pro jistotu příště zatroubím, doufám že nejsi nevrlý když Tě někdo vzbudí 

Had - řidič, mechanik a ošetřovatel Máši (postupně se zotavující po šťouchanci) a konzultant u Báry, která po reinkarnaci do nové kastle začátkem dubna 09 poprvé zavrčela v Budějovicích.
-
- Typ Libera: už bez Libera
- Kontaktovat uživatele:
Dnesko okolo 11hod bylo přistiženo v Liberecké Janáčkově ul.(u botanky) zelené novější s Lib. značkou
a vzadu na skle byl nápis: VOZIDLO LUMÍR
Ale tenhle Lumír to asi nebude
a vzadu na skle byl nápis: VOZIDLO LUMÍR
Ale tenhle Lumír to asi nebude
Tak si tak asi pred ctrnacti dny jdu na Mirak na Prahu dve pro novy pas na svuj obvodni urad, a co nevidim ve Slezske ulici.....

Kdopak z vas to je? Chtel jsem predat provizorni vizitku klubu, ale kdyz jsem videl ty samolepky "Pevne na vsech ctyrech - Klub Subaru Libero", tak jsem pochopil, ze by to bylo noseni drivi do lesa...
Who

Kdopak z vas to je? Chtel jsem predat provizorni vizitku klubu, ale kdyz jsem videl ty samolepky "Pevne na vsech ctyrech - Klub Subaru Libero", tak jsem pochopil, ze by to bylo noseni drivi do lesa...

Who
Whoever + Subík
Subaru Libero 1.2 4x4 SDX r.v. 1996
najeto 80.000 km
cervena barva, nosic kol na patych dverych, predni bouraci ram
Subaru Libero 1.2 4x4 SDX r.v. 1996
najeto 80.000 km
cervena barva, nosic kol na patych dverych, predni bouraci ram
- Tuti
- Kontaktovat uživatele:
Při sobotním cyklovýletu 5obsessed.gif jsem v Oldřichově zmerčil "novější" stříbrné a na dotaz u paní vycházející z domu se záhy vynořil i majitel. Kalendáříky jsem s sebou neměl, tak jsem mu v rychlosti jen dal na sebe telefon aby se ozval a vydal jsem se stíhat dětičky, které mi mezitím frnkly.
Neozval se, tak jsem se u něj včera stavoval a asi půl hodiny jsem do něj hučel, aby přijel na sraz. Internet nemá, takže tentokrát jsem mu dal pro změnu telefon na Jardu, aby se zahlásil, pokud se rozhodne kladně (no ale nevím - prý že je to daleko). Auto mi bylo povědomé - je to jedno z těch dvou, co byla na prodej u Nového Boru (jedno červené a druhé tohle stříbrné, poněkud obouchané a ohlodané od lišky). Zatím s ním nemá moc najeto, ale už začal s opravami a postěžoval si, že mu po zahřátí občas na okamžik motor ztratí tah. Krom toho poptával gumu na spojkový pedál, která mu chybí. Tak jestli někomu leží doma zbytečná, vemte ji na sraz - vypadá to, že je stejná i na starším.
Neozval se, tak jsem se u něj včera stavoval a asi půl hodiny jsem do něj hučel, aby přijel na sraz. Internet nemá, takže tentokrát jsem mu dal pro změnu telefon na Jardu, aby se zahlásil, pokud se rozhodne kladně (no ale nevím - prý že je to daleko). Auto mi bylo povědomé - je to jedno z těch dvou, co byla na prodej u Nového Boru (jedno červené a druhé tohle stříbrné, poněkud obouchané a ohlodané od lišky). Zatím s ním nemá moc najeto, ale už začal s opravami a postěžoval si, že mu po zahřátí občas na okamžik motor ztratí tah. Krom toho poptával gumu na spojkový pedál, která mu chybí. Tak jestli někomu leží doma zbytečná, vemte ji na sraz - vypadá to, že je stejná i na starším.
tuti
-------
já rád - ty rád - allrad
-------
já rád - ty rád - allrad
- Tuti
- Kontaktovat uživatele:
Mělo to auto SPZ 2L6... ? V tom vídám řidiče odpovídajícího popisu - ovšem neodpovídajícího na blikání ani mávání.peple píše:Včera okolo 16:30 stálo za mnou v koloně zelené novější - poznávací znamení zatmavená skla tmavě modrou fólií.
Vousatý lehce prošedivělý řidič pozdrav ani neopětoval a tvářil se dost nasr..ě

tuti
-------
já rád - ty rád - allrad
-------
já rád - ty rád - allrad
- covex
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Covex vypadal spis nasrane, protoze s opravou ty Milady Horakovy (ne ty pani, ale ulice v Liberci) se ser... az hruza a ted ji zavreli uplne, takze sem musel v tu chvili prepocitat puvodne zamyslenou prujezdovou trasu a vzit to pres krematorium.
21. sem v Praze nebyl, ale radsi se podivam jesli mam auto este pred barakem.
Dneska sem pronasledoval jedno starsi bile Libero na valniku od Dolniho Dvoriste pres Kaplice. Zrejme dovoz z Rakouska, zeby o jedno starsi bile v Cechach vic?

21. sem v Praze nebyl, ale radsi se podivam jesli mam auto este pred barakem.

Dneska sem pronasledoval jedno starsi bile Libero na valniku od Dolniho Dvoriste pres Kaplice. Zrejme dovoz z Rakouska, zeby o jedno starsi bile v Cechach vic?
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
---
- covex
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mezi 17-18 hodinou jsem v Liberci na kruhaci v Ruzodole (u Oplu) potkal velice pekne vypadajici svetle modre Daihatsu pomalovane airbrushem (bohuzel jsem nestihl precist co tam bylo napsano).S ridicem jsme se zdravili, ale kdto to byl neviiiim.

Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
---