Mirek píše:Tak to vypadá, že dneska potkal moje Liberko Tuti. Na chvilku jsem si odskočil a hned mi za oknem vyrostl kalendářík. Dík.
Ano - odpoledne na "Annahofu".. Ráno jsem strkal kalendářík za okno jednomu staršímu modrému u transfuzky - zase docela nová liberecká značka. Pěkně se nám tady ta rodinka rozrůstá
Dneska večer jsem stál u delvity na Petřinách (Praha 6),kus přede mnou taky liberko,a když sem se vrátil z nákupu tak sem měl za stěračem papírek s www adresou těchto stránek a druhé liberko už bylo pryč. Auto mám teprve asi měsíc.
Mirek píše:Tak jsem dneska cestou z Jablonce potkal starší červený Liberko. Vůbec netuším, kdo to mohl bejt.. ale zamával.
To jsem byl já, jel jsem od Luny ob dvě auta s velkým odstupem za tebou, nechtěl jsem blikat, abych někoho nepoplašil. Jak jsi zahnul k pumpě, říkal jsem si, že to už mě snad uvidíš
Ne ne, to červený jsem potkal na rovince, co se jede z Jablonce směrem od Liazu.. a dneska zase. U tý pumpy jsem si vůbec nevšimnul, abych pravdu řekl. (musim víc koukat kolem)
A dneska jsem na Šalďáku zahlídnul nový stříbrný, asi Covex.
Covex ma to co ma na fotce. Stibrny novy ale takovy hodne utahany stava v papirovy. Ci to je ale nevim a jesli to bylo to samy tezko rict.. ty stribrny mi prijdou dost vzacny, ale mozna se pletu.
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
covex píše:Stibrny novy ale takovy hodne utahany stava v papirovy. Ci to je ale nevim a jesli to bylo to samy tezko rict.. ty stribrny mi prijdou dost vzacny, ale mozna se pletu.
Taky bych řekl, že je to jediný stříbrňák v Liberci (a to ještě jezdí s pražskou značkou). Jinak patří k té počítačové prodejně u které stává, kalendářík a informaci o klubu jsem předával osobně někdy v prosinci.
Dnes v 11 dopoledne nové tmavozelené na Prašném mostě v Praze 6, směrem na Hradčanskou. Bylo plně obsazené, spíš než na rodinku na výletě to vypadalo na partu chlapů cestou do práce. Možná nějaké firemní?
Tak já se taky napráskám... new_2gunsfiring_v1.gif
Pokud někdo uvidíte mladší červené Liberko s nosišem kol vzadu a černým bouracím rámem vpředu, v Praze na Hůrce / na Stodůlkách, u začátku Plzeňské, tak to pravděpodobně bude můj Subík..
No a pracuju v Dejvicích u Kuláťáku, takže trasa Dejvice - Motol - Stodůlky, to je můj denní chleba... A pak taky často na Vinohradské ulici, kolem Jiřáku, kde bydlí rodiče a donedávna i já...
Who
Whoever + Subík
Subaru Libero 1.2 4x4 SDX r.v. 1996
najeto 80.000 km
cervena barva, nosic kol na patych dverych, predni bouraci ram