Číslo motoru
- Doktor
- Občasný přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Číslo motoru
Pánové, velmi prozaický a nejspíš velmi tupý dotaz... Kde je na motoru EF12 číslo ??? Dnes se ve mě nějak hnulo svědomí, či co a tak jsem byl konečně po víc jak čtvrt roce vlastnictví na evidenčce, že si to teda nechám na sebe přepsat. A milej technik nešťastník běhal s přenoskou po motorovém prostoru a porád ne a ne najít číslo. Nakonec se slovy "já se na to vyseru" zaklapl kapotu a vypsal protokol "BEZ ZÁVAD". Ale už vidím, že až pojedu na STK, tak budou dělat pupínky. Jasně že až přijdu z práce, tak si vezmu montérky a pudu to číslo hledat, protože mě to zajímá. Ale pokud mi někdo chce ušetřit práci 

Pokud je to v zimě hustý - pomůže ti jenom Justy !
- Doktor
- Občasný přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:

Ale když jsem šel minulej tejden z Bowlingu, viděl jsem u stadionu Libero jak z výkladu. A novou jihlavskou značku. Asi si udělal radost někdo jinej

Když mi taky nikdo nic nenabídnete...To mám jezdit naslepo po vracích z Annonce ?

Pokud je to v zimě hustý - pomůže ti jenom Justy !
- Karel
- "Pečené kolínko fóra" :-)
Skus http://www.autostarsy.cz/ zelené mám otamtud.Jsem dost vybíravej zákazník,ale tady nebylo potřeba ani smlouvat.Bylo mi jasné,že se mnou majitel opatrně a nenápadně manipuluje systémem
jste druhý ,ten před vámi si vyřizuje půjčku, ale kdybyste platil keš a mohl mi dát / ale vratnou
/ zálohu za každý den do podpisu kupní smlouvy 1000,- tak je auto vaše.Mlčky jsem to bral
ono lehké chytračení patří k dobrému obchodu
Na autě bylo ulomené P.P.zrcátko. Místo slevy mi nabídl převoz na plaťáku až před barák.Což bylo pro mně velmi výhodné.Doporučuji spojit se přímo s majitelem.Získáš tak 1. záchytný bod :!:Oklepni si trh. 
K.

K.

Nikdo není dokonalej.
- Petr+Barča
- Lubomír
číslo motora...
Hm, moje staršie približovadielko má číslo motora presne, ako v manuále, na tom náliatku bloku motora, ale to bez 4WD- technik na STK(!) ma presvedčil, že to je to číslo, čo je vyrazené na bloku motora na opracovanej ploške blízko výfukového potrubia a je viditeľné odspodu na rampe. Dobre, tam mal rozhodne pravdu on, lebo to číslo sedelo s dokladmi, tak som mu ani nejak neodporoval...
najprv E10, ročník 1984 na 12"diskoch, DeLuxe, slúžil od 1993, 350 000 km....
od 2008 prezbrojený na novší 94-E12 1.2i 4WD, červený "hintovček",
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka
od 2008 prezbrojený na novší 94-E12 1.2i 4WD, červený "hintovček",
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka
- dědek
- Typ Libera: E12
Když jsem byl na evidenčce teď s tím novějším, opakovalo se stejné divadýlko jako před rokem se starším. I když se šel na Libero podívat úplně jiný mechanik s baterkou a drátěným kartáčem v rukou, kouknul na štítek na sloupku dveří a pak někde zasvítil pod auto a řekl, že souhlasí.Motor opět vidět nechtěl. Záleží tedy asi na STK a kdo tu evidenčku dělá. Číslo motoru jsem do formuláře vůbec nepsal a myslím, že už na to nebyla ani kolonka. V malém OTP číslo taky není uváděno.Pouze typ a VIN. Dědek
VW CaddY 1,9 tdI 2008
škoda yeti 1.2 2010
škoda yeti 1.2 2010
Tak to mate vsichni stesti. Kdyz jsem ja po koupi Libera musel na evidencni kontrolu, technika na STK v Brne Kr.Poli (kdo muze, at se jim vyhne!) marne hledani cisla motoru zrejme tak znechutilo, ze me dotycny Z M R D
(pardon, lepe ho popsat neumim) do protokolu napsal " Cislo motoru nenalezeno a cislo karoserie necitelne" a tim mi zajistil dalsi napinavy den straveny na odboru dopravy a v aut. servisu, kde mi do ramu dveri vyklepali nove pridelene cislo. O cene ani nemluvim. Jeste ted, kdyz si na to vzpomenu, tak se mi otvira kudla v kapse

Takze STK Brno Kralovo pole nebrat

Takze STK Brno Kralovo pole nebrat