(a teď si jdu číst co mě všechno čeká za problémy

Kdepak konec! Teprve začátek! Všem moc díky za gratulace, ale už první cesta byla docela dobrodružná, vyrazila jsme ještě s jednou spřátelenou hrnčířkou až za Suchdol nad Lužnicí a nad Votičákem jsem trošku zavařila motor, protože mi voda někam mizí a já si toho včas nevšimla, dle moudrých je nejspíš v háji těsnění pod hlavou (nejmíň), po dolití to tu vodu pořád prská ven z chladiče. Už už jsem se chtěla vrátit z výletu předčasně a u Miličína jsem to otočila, ale autíčko (ještě jsem nepřišla na to, jak se bude jmenovat) pak jelo tak hezky, že než jsme začli sjíždět zase z Votičáku dolů, zavolala jsem Petrovi o další radu (chudák, v každé krizi jsem mu volala, měl se mnou svatou trpělivost) a po večeři v motorestu jsme vyrazili zase na jih. Jela jsem pomaloučku polehoučku s topením naplno a ještě jednou dolila vodu, druhý den kraťoučká cesta pro med (neodolala jsem a vzala to kousek po lesní cestě, ale terénní experimenty si nechám až bude autíčko zdravé), jenže v neděli před návratem do Prahy mi to při startování nějak promáčelo svíčky a nebýt toho, že můj kamarád tam měl kamaráda automechanika, asi mě zpátky opravdu odtáhli. Naštěstí mi ing Sotolář slíbil, že mi to opraví ještě v záruce. Takže mám autíčko zas v Hostivicích na léčení, snad to nebude trvat dlouho!Karel píše:Dobrý konec všecko dobré i já gratuluji![]()
K.
Jako Karlova manželka mám opačné zkušenosti. Cizí lidi mi autíčko chválí,kosma.d píše: my to snášíme den co den a tim se odlišujem