Prodej Plejády
-
- Náhodný kolemjdoucí
- Typ Libera: EF12
Prodej Plejády
Zdravím Vás všechny milovníky,
kteří jste mi byli rádci a pomocníky, ačkoli jste o tom nevěděli. Jsem čerstvě registrovaný avšak dlouholetý uživatel Hapán. Je tomu již více než deset let, co jsem, zcela zamilován, pojal za svou družku Subaru Libero E 12, původem ze Švýcar. Tehdy jsem ještě o existenci této poradny neměl ani zdání. Seznamoval jsem se s ní během soužití a kritické situace řešil pomocí tohoto Vašeho (našeho) objeveného fóra, za což jsem velice povděčen. Zažil jsem s ní úžasné i svízelné okamžiky. Avšak má družka za tu dobu značně sešla věkem. Investoval jsem do ní spoustu financí a času a nyní, pod tíhou vnějších okolností, jsem nucen s těžkým srdcem s ní se rozestát.
Tímto bych ji rád některému z Vás nabídl do dobrých rukou. Abych Vás alespoň trochu seznámil: Subaru (přel. Plejády) Libero 4 WD E 12, podle VINka počátek roku 91, karoserie mikrobus (s horními okénky) a šíbdachem. TP psaný na mně, TK propadla ke konci května 2016. Motor je E 12 s manuálním sytičem a mnoho hadiček bylo "eliminováno". Je překroužkován, vyměněna guferka na vodítkách, rozvodový řemen, zabroušené ventily a sedla, přelepená spojka, výměna uhlíků na starteru. Jak jsem již naznačil, značně používaná, tudíž kastle postižená korozí.Také rám už jsem musel spravovat. Avšak stále plná chuti do života! Mám i náhradní motor a pár drobností k tomu.
Bohužel, nemám ten správný fotoaparát, abych mohl zařadit fotky, ale snad se k tomu časem dostanu. Má představa je 20 000 Korun za odstoupení. Podle značnosti zájmu z Vašich kruhů bych doplnil údaje a obrázky. Pokud to nevyjde, objeví se časem na Sbazaru, o čemž bych Vás neopomněl obeslat. S přátelským pozdravem Hapán.
kteří jste mi byli rádci a pomocníky, ačkoli jste o tom nevěděli. Jsem čerstvě registrovaný avšak dlouholetý uživatel Hapán. Je tomu již více než deset let, co jsem, zcela zamilován, pojal za svou družku Subaru Libero E 12, původem ze Švýcar. Tehdy jsem ještě o existenci této poradny neměl ani zdání. Seznamoval jsem se s ní během soužití a kritické situace řešil pomocí tohoto Vašeho (našeho) objeveného fóra, za což jsem velice povděčen. Zažil jsem s ní úžasné i svízelné okamžiky. Avšak má družka za tu dobu značně sešla věkem. Investoval jsem do ní spoustu financí a času a nyní, pod tíhou vnějších okolností, jsem nucen s těžkým srdcem s ní se rozestát.
Tímto bych ji rád některému z Vás nabídl do dobrých rukou. Abych Vás alespoň trochu seznámil: Subaru (přel. Plejády) Libero 4 WD E 12, podle VINka počátek roku 91, karoserie mikrobus (s horními okénky) a šíbdachem. TP psaný na mně, TK propadla ke konci května 2016. Motor je E 12 s manuálním sytičem a mnoho hadiček bylo "eliminováno". Je překroužkován, vyměněna guferka na vodítkách, rozvodový řemen, zabroušené ventily a sedla, přelepená spojka, výměna uhlíků na starteru. Jak jsem již naznačil, značně používaná, tudíž kastle postižená korozí.Také rám už jsem musel spravovat. Avšak stále plná chuti do života! Mám i náhradní motor a pár drobností k tomu.
Bohužel, nemám ten správný fotoaparát, abych mohl zařadit fotky, ale snad se k tomu časem dostanu. Má představa je 20 000 Korun za odstoupení. Podle značnosti zájmu z Vašich kruhů bych doplnil údaje a obrázky. Pokud to nevyjde, objeví se časem na Sbazaru, o čemž bych Vás neopomněl obeslat. S přátelským pozdravem Hapán.
-
- Náhodný kolemjdoucí
Re: Prodej Plejády
Zdravím Vás, Liberátoři!
Dovolená končí a já se konečně dostal k tomu, abych promyslel a vyfotil vše podstatné, co se týká prodeje mého Liberka.
Inzerát pověsím na Sbazar a fotek přidám, co se do něj vejde. V případě zájmu ostatní fotky mejlem. S pozdravem hapán.
Dovolená končí a já se konečně dostal k tomu, abych promyslel a vyfotil vše podstatné, co se týká prodeje mého Liberka.
Inzerát pověsím na Sbazar a fotek přidám, co se do něj vejde. V případě zájmu ostatní fotky mejlem. S pozdravem hapán.
- vojta
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Kontaktovat uživatele:
tak tu je odkaz:
https://www.sbazar.cz/stepanharasim/det ... aru-libero
nepíšeš jak je to s ekodaní, to je dosti znatelná položka
https://www.sbazar.cz/stepanharasim/det ... aru-libero
nepíšeš jak je to s ekodaní, to je dosti znatelná položka

Nudíte se? Kupte si Subaru Libero 

- dědek
- Typ Libera: E12
Tak nevím zda-li se kupec najde. Je to dost shnilé a rám to bude mít taky za sebou. Jestli není zaplacena ekodaň, je to už 25 tisíc a dost práce na uvedení do stavu, aby se to mohlo ukázat na STK. A od vás to odvést na podvalu, protože bez STK si nikdo nelajskne s tím jet po ose. Já to tipuju, že to nakonec ekologicky zlikviduješ. Když to porovnám s tím co jsme u nás rozebírali ? To bylo novější a o mnoho míň rezaví. Šetřílek by ti to potvrdil nebo Luboš TUTI a přivezli jsme to taky z vrakoviště. Dědek
VW CaddY 1,9 tdI 2008
škoda yeti 1.2 2010
škoda yeti 1.2 2010
-
- Náhodný kolemjdoucí
Přátelé,
bude-li mít někdo z Vás opravdový zájem, určitě se nějak domluvíme
Dělám to právě proto, aby nedopadl ekologicky zlikvidovaně... Hapán
bude-li mít někdo z Vás opravdový zájem, určitě se nějak domluvíme

- Tuti
- Kontaktovat uživatele:
No aspoň ta cena třeba odradí nějakého splašence, který by se radoval, že si za pár šupů pořídí cool vozítko a nedošlo by mu, že si kupuje levnou vstupenku na drahou party. Spíš bych kromě ne moc navštěvovaného sbazaru doporučil inzerát pověsit na co nejvíc serverů a nespěchat - třeba si ho najde někdo s perspektivou, že za 10 - 15 let bude mít atraktivního veterána a nebude ho mrzet nasypat do něj nějakou kačku.
A Hapáne .. to je pěkné, že deset let čerpáš vědomosti z fóra a nestojíme ti ani za to, aby ses zaregistroval a napsal aspoň "ahoj, já jsem tady taky". Až když se chceš Libera zbavit.
A Hapáne .. to je pěkné, že deset let čerpáš vědomosti z fóra a nestojíme ti ani za to, aby ses zaregistroval a napsal aspoň "ahoj, já jsem tady taky". Až když se chceš Libera zbavit.

tuti
-------
já rád - ty rád - allrad
-------
já rád - ty rád - allrad
-
- Náhodný kolemjdoucí
Vystihuješ přesně můj úmysl, Tuti. Spěchat rozhodně nehodlám. Coby veteránista mám svou trpělivost. Hlavně nic nevyhodit do šrotu 
Je pravda, že to bude asi osm let, co mi bylo dáno v těžké situaci objevit tyto stránky. Bohužel nevlastním kompl ani nic příbuzného a má práce na tomto heblu je politováníhodná. I ta registrace mi dala pěknou fušku. Zkrátka nejsem počítačový typ, takže se omlouvám, že Vám opět píši z knihovny... Bez známých, kteří vlastní tuhle vymoženost a především bez jejich pomoci, by dnes ten inzerát na bazaru nevisel. Tvé doporučení, Tuti, abych to pověsil na větší počet serverů, mne poněkud děsí

Je pravda, že to bude asi osm let, co mi bylo dáno v těžké situaci objevit tyto stránky. Bohužel nevlastním kompl ani nic příbuzného a má práce na tomto heblu je politováníhodná. I ta registrace mi dala pěknou fušku. Zkrátka nejsem počítačový typ, takže se omlouvám, že Vám opět píši z knihovny... Bez známých, kteří vlastní tuhle vymoženost a především bez jejich pomoci, by dnes ten inzerát na bazaru nevisel. Tvé doporučení, Tuti, abych to pověsil na větší počet serverů, mne poněkud děsí

- vojta
- Kontaktovat uživatele:
ono by asi stačilo to kopnout na bazos.cz který je podle mě používanějšía přehlednější, ale když někdo zarputile hledá liberko tak si ho najde, třeba i právě tady...
Nudíte se? Kupte si Subaru Libero 

-
- Náhodný kolemjdoucí
Milí přátelé,
s velice rozporuplnými pocity Vám dávám na vědomí, že jsem se předevčírem - po více než 11 letech společného života - rozloučil se svým Liberkem
Nakonec jsme se dohodli na ceně Kč 10 000 za odstoupení. Šťastný nabyvatel si jej osedlal a odjel na něm po vlastní ose daleko, předaleko.... V novém domově se mu prý dostane nového kabátu, slušného zacházení a rodinné péče. Tímto Vám všem ještě jednou děkuji za zveřejněné návody a názory, kterých jsem využil v krizových situacích a přeji Vám mnoho zdařených projektů a šťastných tisíc mil! Hapán
s velice rozporuplnými pocity Vám dávám na vědomí, že jsem se předevčírem - po více než 11 letech společného života - rozloučil se svým Liberkem