Převodovku mám já, ale ještě nevím, jestli ji nakonec nebudu potřebovat pro sebe - trochu mi při řazení drhne jednička a dvojka a na pětce je slyšet šelest. Když odtlačím šaltpáku hodně vpravo, tak šelest ztichne, takže si myslím, že by to obojí mohlo být jen vyštelováním lanovodů. Ale v tuhle chvíli nechci převodovku slibovat. Potřebuješ ji akutně?Mis.us píše:no vidim, že mam na Severu silnou konkurencipřevodovku máte někdo?
Sněhulákovi jsem tam nechal ještě kola a deklík od nádrže, myslím že o něj měl zájem. Včera už to tam nebylo, takže si to asi odvezl. Jinak jsem včera všechno zbývající odvezl, zbylo tam jen velké sklo ze střechy. Jestli pro něj nebudete mít nějaké využití (třeba na zahradě na řekvičky), tak ho ještě příležitostně naložím.dědek píše:V neděli přijeli ještě sněhuláci. Potřebují nádobku ostřikovače a tak jsem jim ji v týdnu ještě z polovraku demontoval, aby neskončila ve šrotu.
Byla dost špinavá a nelákavá. Já osobně jednou opravoval motorek , ale nádobka pokud plná obyč.vody přežije velký mráz a nepukne, je nesmrtelná.
Touto cestou se ještě ptám. Ten zbytek má někdo nachystán k odvozu ( asi jo,aspoň skla)? Dědek
Každopádně Dědku moc děkuju (určitě jménem všech, kdo z vraku něco využijí) za pomoc a uložení, máš to u mě