pěkné, já mám vše udělané základem, podvozek a dutiny tlumexem, prahy a pásy pod lištami pojezdu zadních dveří stříknutý hrbolcem ( BODY ) a vše v plniči už jen lak a nastrojit.
Kdo je moudrý, míří ke hvězdám
nově= jsem majitel nového KIA SOUL 1600
Jardo, dělej jak myslíš, ale rozhodně bych ti tlumex nedoporučil- rozpraskává. do dutin Rezistin smíchanej s petrolejem a A00 vazelínou (zůstane to měkký, jen povrch zaschne). Podvozek Body 950- kaučuková pryskyřice (předtim vše oškrábat, odrezit a opláchnout vodou, jinak tam sůl zůstane). Mišus
dutiny samozřejmě s voskovým nástřikem, podvozek jak jsem psal škrabal čistil a natíral štětkou základ PILOT QD PRIMER šedý
//Zvyšuje čas na první údržbu: Pilot QD Primer zvyšuje čas na první údržby při použití jako základní nátěr v mírné až středně korozním prostředí. //
a na to COMSEAL TOUCH - UP zelený jsou to nátěry do extrémních podmínek
//ConSeal retušování 5L Single balení vrchní nátěry
ConSeal retušování je jedno balení, silnovrstvý akryl samonasávací vrchní nátěr, který může být aplikován přímo na téměř jakékoliv ocelové konstrukce. Je rychleschnoucí a je k dispozici ve velké škále barev.
//
( dostal jsem po pěti kilech jinak bych to určitě nekupoval ) a na to jsem dal ten tlumex byla to makačka a piplačka ale už se to blíží ke konci
Kdo je moudrý, míří ke hvězdám
nově= jsem majitel nového KIA SOUL 1600
v neděli mi na starý žabce praskla zase pružina. Když jsem ji měnil (pravá přední) , tak mi to nedalo a kouknul jsem na zadní pérování a hele, oni tam pujdou dát zadky z novýho libera. Tak jsem je tam jebnul a nemá to chybu lidi. Auto je dokonce zvedlý o 2,5cm a jízní vlastnosti a tlumivost se zvedla o 100%. už se těšim až budu mít v budoucnu čas a dám tam komplet předky z novýho. (tlumiče i péra) Mišus
No to je pech Máš co rovnat, počítám že bude pěkná vlna v podlaze a hnutej sloupek řízení. Mimochodem v jaké asi rychlosti a o co byla ta rána (neptám se kvůli lovu senzací, ale pro představu o odolnosti Libera při bouračce).
PS: Kdybys nemohl sehnat nárazník, myslím, že mám jeden navíc.
ze 70 jsem to zbrzil tak na 50-45km/h podlaha je křivá tak, že sloupek řízení přes hřídel od volantu utrhnul převodovku řízení, odtržený topení, no mohlo to bejt horší...
narval jsem to zezadu do Transportéra T5, zničeho nic hamtnul na brzdu, já taky,ale jelo mi to jak sáňky.
kupodivu chladič to vydržel a s nim i všechny světla.... Mišus