Mis.us píše:nerad bych působil negativně,ale koukám že ten kryt vjfuku,co je našopovanej po chvíli rezne,to je stejný jak stříbřenka na kamna....nenechám to tak udělat,jen to opískujou a já už si to rád natřu.
Je to tak jak píše covex. Po třech zimách v soli a sajrajtu bez udržování (přetírání). Ostatní kryty vypadaj pořád dobře a tenhle velkej přesně v tom stejným místě jako předchozí kryt vlivem teploty popraská a...

Letos po zimě na něj koukám že se tam něco děje, rejpnu do něj nehtem a odchlýpnul sem našopovanou vrstvičku... Mohl sem to před focením přetřít stříbřenkou, ale nedělám to páč neprodávám zajíce v pytli. Novej majitel si přetře co bude chtít. Takže vůbec nepůspbíš negativně...

to je v poho
Koukal sem nedávno v jednom nejmenovaným bazaru na nádhernou Caravellu... nastříkanou. Vím kam koukat tak sem se pak usmál, mávnul rukou a šel pryč. Při odchodu z bazaru mě odchyt bazarník, dáme o ní řeč a co prej se mi na ní nelíbí... dyť je přece krásná. A já na to že "letos" ještě jo, ale co za rok, dva, tři... Na to neřek nic