Update 18.5.2008
Tak sedačky už mám, jsou namontovány a skvěle sedí. Díky Michale

Těch aut je dneska už dost - momentálně mě napadá Fiat Multipla. Když sem čalounil sedadla tak tahle možnost mi bleskla hlavou, ale nakonec sem se do rozebírání mechanizmu nepustilTuti píše:Na obranu Libera bych podotknul, že si nevybavuju žádné auto, u kterého by přední sedadla zvládala polohu "hamburgr" (mimochodem skvělý název) - snad jedině nějaké dvoudveřáky kvůli nastupování dozadu.
Lubomire, nevim jak chodi u vas, ale u nas je soucasti STK kontrola toho ze kdyz maji byt v aute sedadla s operkama tak tam jsou.. mozna bych to tak rychle neprodaval...Lubomír píše:Mal som doma stredné a zadné sedačky zo staršieho, a štvali ma tie opierky hlavy, že ich treba pri sklopení na novšom demontovať - aj keď je to malá operácia - ale zavadzajú, tak som tam do novšieho skúsil namontovať tie zo staršieho. Pasujú!!! A opierky mi ani nejak nechýbali doteraz, myslím, že mi nebudú chýbať ani odteraz.
P.S. nemá niekto záujem o staršie sedačky s opierkami z novšieho? Sú k mání, Cena "lidová", Dajú sa namontovať do staršieho....