Pojmenovano podle male zelene obludky, ale stejne mu vetsinou vsichni rikame proste subik:)

Par starsich fotek kdyz sme si ho privezli poprve domu:
a v novem domecku:)
vejfuk je asi origo, ale ta trubka kolem je uz navarovana:) Jinak stav na svuj vek bych rekl ze slusnej, ale autum moc nerozumimMis.us píše:...dokonce i origo vejfuk...
jo byla psana generalka motoru, ale to byl asi jen marketing:) museli jsme pretesnit vanu a vymenit jedno gufero a tipuju ze to neni posledni investice do motoruMis.us píše:bylo i dost inzerátů dlouhou dobu,aspoň myslim že je to ono,je na motoru dělaná generálka??
To není Covexuv brácha to je bejvalý Brusinkypeple píše:To je covexův bráchaaž na ty rychlý pruhy...
Tak ať slouží a dělá jen samou radost
Koukám že asi začnu ve velkým vyrábět držák rezervyartvandal píše: drzak rezervy
knoflik klaksonu na volantu
tu ruzovou gumovou cepicku tlacitka 4WD
vicko spodni nadrzky chlazeni
zadni popelnik
kdyby ste nekdo o necem vedel, ozvete se
tak az zacnes tak dej vedet:)peple píše:Koukám že asi začnu ve velkým vyrábět držák rezervy páč nejsi první ani poslední...
to je mi jasny, ale zkouset to musim:)peple píše:Knoflík, guma, víčko jsou takový blbý věci co ti málokdo prodá, protože si znehodnotí zbytek.
to uz bych nevidel jako takovej problem, hlavni je jestli se ho chces zbavit:)Mis.us píše:"víčko" na expanzní nádržku mám-bohužel bez toho třmenu co víčko drží na tej nádobce,takže když odšpuntuješ tak musíš strčit do kapsy
neni problém,ale za poštovný se mi to zdá ujetý...artvandal píše:to uz bych nevidel jako takovej problem, hlavni je jestli se ho chces zbavit:)Mis.us píše:"víčko" na expanzní nádržku mám-bohužel bez toho třmenu co víčko drží na tej nádobce,takže když odšpuntuješ tak musíš strčit do kapsy
Kam se vlastně poděla ta ze stříbrňáka?covex píše: Mimochodem taky by si mel shanet vystelku podlahy nad motor. Nebo ta byla jen vydana? Celkem prakticka vec - neomlatis barvu, tlumi to teplo a hluk. ..
jo ja to stavel narychlo na podzim s tim, ze za posledni zimy u nas bylo snehu pomalu. ted je tam stabilne uz mesic skoro pul metru, takze musim pravidelne schazovat. ale na zacatku sem to zkusil testnout (nez sem tam strcil auto) a 25cm snehu to uneslo. v lete to zkusim vyztuzit.covex píše:Pristresek mas nadhernej, ale u nas uz by jezdil na liberu, protoze tu zatez snehu by asi nevydrzel.
drzak koupim urcite, vcera sem byl v hostivicich. nejdriv mi tvrdili ze tam maji 2 bourany a ze tam urcite vsechno najdu a kdyz sem tam dojel, tak me vysmali ze tam uz nemaj vubec nic:(covex píše:Mimochodem taky by si mel shanet vystelku podlahy nad motor. Nebo ta byla jen vydana? Celkem prakticka vec - neomlatis barvu, tlumi to teplo a hluk. Ten drzak kup, lepsi uz nebude a uchyceni vyrobis.
Asi ve sbernem dvore...peple píše:Kam se vlastně poděla ta ze stříbrňáka?covex píše: Mimochodem taky by si mel shanet vystelku podlahy nad motor. Nebo ta byla jen vydana? Celkem prakticka vec - neomlatis barvu, tlumi to teplo a hluk. ..