Zdravím všechny Liberátory,
prosím, poraďte mi při hledáni Liberka. Jaké jsou výhody/nevýhody modelových řad. Děkuji moc. Rád bych dorazil na Váš sraz a prolezl Vaše autíčka(pokud mi to dovolíte), ale předtím bych něco rád věděl. Peha
Koupě Libera - Starší model nebo novější?
Koupě Libera - Starší model nebo novější?
Peha - Jeep ZJ - Grand 5,2 V8
- Lubomír
- "Pečené kolínko fóra" :-)
Re: Koupě Libera - Starší model nebo novější?
Čítaj,čítaj,čítaj fórum, aj na novšom sa dajú okrem veku nájsť nejaké prednosti, ale nedal si základnú informáciu: máš obe ruky pravé alebo obe ruky lavé? t.j. chceš sa voziť a kým to ide nešahať na to, alebo ti nevadí urobiť vo voľnom čase niečo preto, aby si sa vozil, vozil a vozil....
najprv E10, ročník 1984 na 12"diskoch, DeLuxe, slúžil od 1993, 350 000 km....
od 2008 prezbrojený na novší 94-E12 1.2i 4WD, červený "hintovček",
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka
od 2008 prezbrojený na novší 94-E12 1.2i 4WD, červený "hintovček",
v r.2013 inovovaný na novší 96-E12 superdeluxe 1.2i 4WD, zelenometalizovaná mentolka
Zatím je mám obě levéLubomír píše:Čítaj,čítaj,čítaj fórum, aj na novšom sa dajú okrem veku nájsť nejaké prednosti, ale nedal si základnú informáciu: máš obe ruky pravé alebo obe ruky lavé? t.j. chceš sa voziť a kým to ide nešahať na to, alebo ti nevadí urobiť vo voľnom čase niečo preto, aby si sa vozil, vozil a vozil....

- Martinekk
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Kontaktovat uživatele:
Prísť na zraz bude asi to najlepšie čo môžeš pred kúpou spraviť...
Libero E12 1989/1990, 4WD. Striebornobiela krhlička.
Plyňák Forester GX, EJ20, zelený diablik 1999.
Plyňák Forester GX, EJ20, zelený diablik 1999.
Dík za pozvání, budu se snažit dojet, ale více budu vědět začátkem roku. Přihlásím se na fóru. PehaMartinekk píše:Prísť na zraz bude asi to najlepšie čo môžeš pred kúpou spraviť...