Trubkovody kurenia
- Jan-Pavel
- Občasný přispěvatel
Trubkovody kurenia
Cau liberatori ma niekto skusenosti s opravou trubiek kurenia na 1.2 i 4WD E12 us su tam dve diery pri sebe ako tento smajlik
ale v zadu pri T ruri od viecka. Ma niekto skusenosti ze kade to ma ist von ci treba vybrat chladic alebo remen ot alternatoru.A chcem tam dat medene rurky.

Re: Trubkovody kurenia
U staršího ty trubky vyndat jdou, už se to na fóru řešilo.U novějšího, pokud nezhodíš celou kastli, tak asi ne. Ale já bych se s tím moc nesmolil, ty trubky udělal půlené a propojil je hadicí. Itak si na ty japonce předem vymysli nějaké elegantní nadávky, budeš je potřebovat.
Martin.

Martin.
-
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Typ Libera: už bez Libera
- Kontaktovat uživatele:
Urezla mi nedávno zrovna ta vzadu rozvětvená trubka a tak sem to vyřešil přesně jak píše MartinH. Zhruba půl metru od kraje jsem ji uříz, vyndal, zavařil, hodil spátky a spojil gumovou hadicí na každý straně dvěma motexpáskama. Flexou se 115mm kotoučem se tam dostaneš dobře a není co řešit.
Akorát mi to šlo i bez těch nadávek
Akorát mi to šlo i bez těch nadávek

- Petr+Barča
- "Pečené kolínko fóra" :-)
Prasklou trubku na novém liberu jsme opravovali v Polsku v polích . Vyřízli jsme ten kousek , propojili to hadicí a jelo se dál . Akorát sehnat tu hadici byl problém . Ještě že poblíž v roští parkoval nějaký vrak kombajnu nebo co to bylo původně . Jediná hadice která na něm zrovna zbyla , tak pasovala . "Bylo to veselé odpoledne ".
P+B.
P+B.
- Jan-Pavel
- Občasný přispěvatel
Dobre dam na vase rady a rozrezem ich no s tym zavarenim to neviem lebo je to svinsky hrdzave a kvapka to na dvoch miestach tam kde koncia ocelove v zadu a este v tecku ties v zadu ale ked to vyberem zvarim podla toho nove tecko alebo dam to cele hadicou asi to bude najlepsie asi nejake taketo ale potom to spravim mozno cele http://www.gumex.cz/sk/HADICE/HADICE-NA ... PALINY/1/6
alebo stacia niake ine???
alebo stacia niake ine???
- Jan-Pavel
- Občasný přispěvatel
ale ak to spravim hadicami tak to este budem musiet dat do husakrku
A prečo?
Martin.
Martin.
- kce
- Inventář fóra
- Kontaktovat uživatele:
tak asi proto aby byli vic chraneny?
jinak je to zajimavej napad, s tema hadicema.. az moje trubkovody dodelaj, budu o tom uvazovat, uz jen snadnejsi aplikace je dobrej duvod.
jinak je to zajimavej napad, s tema hadicema.. az moje trubkovody dodelaj, budu o tom uvazovat, uz jen snadnejsi aplikace je dobrej duvod.