Trochu mi ten predek pripomina Chevrolet Captiva...

Ty jseš nepoučitelnejdědek píše: jsem koupil fungl nového skútra 125ccm za 15 tisíc!
Myslim ze par promitackama to neni zase takovy problem, a na autech jsou za timto ucelem "bila" platna - proste promitaci platno. Jen to nekdo musel napocitat na ta zakriveni.Tuti píše:Prezentace fakt úžasná - naprosto mi nejde do hlavy to propojení projekce s auty na pódiu, moc rád bych to viděl naživo.
K Forestru samotnému - typický produkt metrosexuální epochy. Je ale nutno říct, že design Subaru býval sice víc individualistický, ovšem nikdy špičkový a střih podle nejkonfekčnější fazóny je prostě sázka na jistotu. Důležtější je co je pod kabátkem, bohužel pro dnešní automobilovou produkci je typické na jedné straně přecpávání složitými technologiemi a na druhé straně požadavek na co nejnižší výrobní náklady a to se dá těžko skloubit, když nemá utrpět kvalita. Navíc u Subaru musí šetřit ještě trochu víc, protože se vyrábí v Japonsku a tudíž se do ceny musí vejít ještě 20% clo (jinak se prakticky všechna auta včetně "japonských" pro evropský trh montují někde v EU).
Aha - dělalo to na mě dojem, že 15 tisíc byla krámská cena. To už by musel být opravdu ultradrek. Viděl jsem skůtra 50 ccm za 19900 a konstrukce i zpracování už od pohledu příšerné. Za podobnou cenu se (dokonce pod značkou JAWA) prodávají i čínské napodobeniny Babety a Pionýra, ale myslím že to taky žádný prodejní šlágr není.dědek píše: ... Předchozí aukce byla za 29 tis. Kč a cena takových skutrů je opravdu nad třicet ..