Porad stejny problem - v katalogu je napsano 1993- coz by mohlo znamenat 1993- soucastnost. Je to podivny, zatim jsem videl ofuky jen na starsi prave do 1993. Ty je mas a novejsim taky od ClimAiru?
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
Tak jsem tam napsal mail, chtel by je jeste nekdo z Liberce at to mame za jedno postovne? Pokud to skutecne je na nove a je to na obe okna (myslim predni i soupacky na obe strany).
---
Ano, mam ClimAir a to na novem (r.v.1996). Taky jsem z toho katalogu pochopil, ze je to pro ty nove. Mam je ale jen na prednich oknech, na soupacky nevim jestli se delaj...
covex píše:Tak jsem tam napsal mail, chtel by je jeste nekdo z Liberce at to mame za jedno postovne? Pokud to skutecne je na nove a je to na obe okna (myslim predni i soupacky na obe strany).
Určitě je chci taky. A bral bych i na zadní dveře. Psal sem jim tam taky a zatím žádná odpověď.
Tak dneska přišel mejl:
"V nabídce je pouze sada na přední okna a cena je 990,-Kč. Kompletní nabídka na http://www.milotec.net sekce ClimAir.
S pozdravem J. Kučera - Milotec"
To znamená že budu objednávat. Počítám že s covexem dohromady + přidá se někdo Nebo si počkáte až na to jak nám tam nepudou
Je mi to taky jedno, vypada to ze peple je rychlejsi nez ja, postovne je 100,- dodani minimalne 4 tydny tak snad do jara budou, takze Peple objednej prosim i pro me? Diky.
---
Takže jsou jen kouřové. Do konce týdne se Liberečáci a okolí rozhodněte jestli se přidáte k společnému nákupu. Nerad bych ale měl pod stromečkem pět nevyzvednutých párů navíc ....
1pár covex
2páry Karel
1pár já
1pár ix (nebude lepší si je objednat sám nebo si uděláš vejlet?)
a co ty dědeku?
Tak už bychom se mohli těšit. Tento týden to budou čtyři týdny. Asi ve čtvrtek nebo v pátek musím do "Mountfiedlu" pro ND na sněhovou frézu a vzal bych to jedním vrzem. Dědek