nejdříve bych se měl asi trochu představit. Můj kamarád a člen Libero klubu pod přezdívkou Rosi prodával nedávno svou E10. To bylo mé první seznámení s tímto vozítkem a od té doby už mě liberománie nepustila..

Přemýšlel jsem, že bych si pro jedno dojel do Německa, ale jednak s tím nemám zkušenosti, jednak moc nerozumím autům a také s časem je trochu problém. Teď jsem ale na fóru narazil na Jardův příspěvek s obrázky dvou Liberek v Hostivicích, tak jsem se tam dnes hned vypravil. To mladší, červené se mi zalíbilo, je to 96, 95 tisíc km, snímatelné tažné zařízení. Problém ale je v tom, že ho příští týden povezou do bazaru v Krkonoších, kde se prodávají rychleji. Pokud bych ho chtěl, musel bych prý do tohoto pátku složit zálohu a příští týden by ho přihlásili rovnou na mě.
Problém je ale v tom, do aut nevidím a nerad bych koupil špatně. Proto se obracím na vás - byl by tu nějaký majitel Libera z Prahy nebo okolí ochotný tam se mnou ještě tento týden zajet? Potřeboval bych nezaujatý názor člověka, který má s Liberem zkušenosti, který ví, na co se dívat atd. Je mi jasné, že váš čas je drahý, takže nějaká odměna je samozřejmostí - ať už finanční nebo tekutá nebo nějaká jiná...

Díky moc všem za odpovědi,
zdraví Whoever / Honza
Praha 2
tel. 604 864 501
whoever@centrum.cz