moje nove
- covex
- "Pečené kolínko fóra" :-)
- Typ Libera: novejsi
- Kontaktovat uživatele:
Re: moje nove
Ze pan Jon neni rychlik to se vi, ale 5 mesicu? Budiz mu brano ke cti, ze vetsina jeho vysledku je relevantni a zavery spravne... nicmene i tak me ten cas prekvapuje.
Subaru Libero E12 superdeluxe 1.2i 4WD rv96
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
---
Každá oprava na Liberu se mění v opravu generální
abych uvedl na pravou míru před pěti měsici jsem dovezl ,ale děla na tom teprve měsic ted odešlo gufero tak ještě tydenpotom už pronšj pojedu
subaru libero,nissan vanette,isuzu midi,renault espace,renault rapid,toyta lite ace
tak mam dalšiho
Naposledy upravil(a) jeffis dne ned bře 20, 2011 12:47 pm, celkem upraveno 2 x.
subaru libero,nissan vanette,isuzu midi,renault espace,renault rapid,toyta lite ace
- Martinekk
- Kontaktovat uživatele:
Pochváľ sa fotečkou
Libero E12 1989/1990, 4WD. Striebornobiela krhlička.
Plyňák Forester GX, EJ20, zelený diablik 1999.
Plyňák Forester GX, EJ20, zelený diablik 1999.
foto jsem přidal cena byla do 5 tisic a jel rovnou do servisu přehazeny hadičky na podtlak.uhnily plynovy pedal. zatuhly brzdy a potřeba seridit karburator je to od litoměřic, tak už mi vservisu stoji dva
- dědek
- Typ Libera: E12
Podle obrázku máš vepředu 13" a vzadu 12" což si myslím, že se musí znáčně hádat při 4x4. Dědek
VW CaddY 1,9 tdI 2008
škoda yeti 1.2 2010
škoda yeti 1.2 2010
dik za připominku hned se na to mrknu auto jsem přivezl po cca 4 letech z opravy včera tak se znovu sním seznamuji do ted jsem jezdil imprezou a jeto kurva rozdíl,jinak auto už je relativně v cajku ale po těch letech se vyskytl problem chtěl jsem ještě udělat tk ale zjisil jsem že bylo v polopřevodu ale nejmeně na 2 majitele předemnou takže budu schanet jiny nebo papíry