dostal jsem se s Bobšem do nezáviděnihodné situace, ze dvou výfukových dílů, které lze vidět za nárazníkem, mi jeden prasknul docela a skrz druhý je vidět na silnici.

Petr
asi by to chtělo bližší popis, co zadní tlumič a co katalyzátor.Petr K. píše:Milí Liberáci,
dostal jsem se s Bobšem do nezáviděnihodné situace, ze dvou výfukových dílů, které lze vidět za nárazníkem, mi jeden prasknul docela a skrz druhý je vidět na silnici.Tuhle situaci se samozřejmě snažím vyřešit s co nejmenší újmou v mé peněžence, bohužel to ale vypadá, že kromě posledního dílu s tlumičem (tuším v náhradě od Bosalu za cca 3 tis.) se dělá jen origo Subaru. Můj dotaz tedy v podstatě zní: Můžu u E12 r. v. 92 stávající druhý díl s katalyzátorem (cca za 21 tis.) vyměnit za levnější pouze tzv. expanzní nádobu (všechny díly výfuku pak vychází cca na 13 tis. + DPH, i to mi přijde zatraceně hodně
)
Jde mi o funkčnost, neřeším teď STK a emise. Samozřejmě budu vděčný za jakékoli jiné návrhy řešení, přiznávám ale, že svařování výfuku ze starého hasičáku je pro mě trochu moc velká improvizace. Předem díky za pomoc!
Petr